Телефон: +359 887 980 879 | E-mail: office@axiom-bg.com

Счетоводна кантора счетоводна кантора

За нас

Пепа Денкова

Управител

Добре дошли на страницата на счетоводна кантора Аксиом ЕООД. Повече от десет години работим и успяваме да се превърнем в устойчив партньор на нашите клиенти, като се стремим винаги да предоставяме услуги с най-добро качество, своевременно и на всяка цена да огговорим на нуждите им.
Сред нашите клиенти са фирми от всички области на стопанския живот – търговия, услуги и производство както и свободни професии, земеделски производители и физически лица.
Стремим се всеки от нашите клиенти да получи 100 процента от нашите умения и знания, ползвайки се от тях да бъде спокоен и защитен срещу неприятни изненади и непредвидени събития. Държим на нашите партньори и се стремим да изграждаме връзки, основани на взаимно доверие. Вярваме, че нашият успех се дължи на успеха на нашите клиенти.
Ние харесваме работата си и я вършим с удоволствие, защото го умеем.

Защо да станете наши клиенти

Ние сме модерна и иновативна счетоводна кантора, която предлага качествено обслужване на своите клиенти на разумни цени. Нашият успех се крие в нашия екип - млади и амбициозни професионалисти, които всеки ден дават най-доброто от себе си, за успеха на компанията, за успеха на нашите клиенти и за своя собствен професионален успех и развитие.
Ние от счетоводна кантора АКСИОМ ЕООД превръщаме счетоводните данни в качественна бизнес информация.
Ние струваме по–малко, отколкото наемането на счетоводител и сме на Ваше разположение 24 часа 7 дни в седмицата.
Ние ценим времето Ви и вършим всичко за Вас като събираме документите от офиса и Ви представляваме пред всички институции.

Go to top of page